Hotia SARE in ochi. 47 de lopeti?

Cu ce se potrivesc 5 tone de nisip cumparate pe hartie? Cu o tona jumate de sare, evident. Sau cu 47 de lopeti, pregatite sa sfredeleasca muntii de nisip turnati peste salina din Aleea Lunguletu nr. 6! Daca actele Asociatiei ar avea acoperire in realitate, D14 ar fi un urias depozit de material antiderapant. Policlinica si dispensarul de la parterul blocului nu s-ar mai vedea de atata sare, nisip, clorura de calciu si lopeti.  Pana si Primaria sectorului 2 ar putea primi ajutoare din hangarele Asociatiei de Proprietari. 

Au incasat bani pentru 1410 kg. de sare

Un kilogram de sare antiderapanta costa 0,72 lei. Ambalata deja in saci de rafie, la Bricostore, in Bucuresti. Cu 10 milioane si maruntis (1015,29 RON) cat sustine ca a cheltuit Administratia blocului D14 pentru stocul de „lopeti, sare si clorura de calciu” in luna noiembrie 2012, cumperi 1,41 tone de sare pentru iarna, adica 56 de saci a cate 25 kg fiecare! Nu-ti vine a crede? Imparte 1015 la 0,72 si vei afla cum sare in ochi smecheria deconturilor fictive, daca esti putin atent.

pret kg sare

Cat costa un kilogram de sare pentru iarna

Sau pentru 47 de lopeti. O lopata costa 21,81 lei

Daca presedintele Popescu Stanica, contabila Draghici Aurora si administratorul Badiu Mariana n-ar fi achizitionat niciun gram de sare, ci doar lopeti, atunci suma de 1015,29 lei stoarsa din buzunarele locatarilor blocului D14 ar fi de ajuns pentru…47 de lopeti sanatoase, cu bordura si coada de lemn, de la Dedeman. Dovada aici.

pret lopata lei

Cat costa o lopata

Pare incredibil? Imparte doar 1015,29 la 21,81. Rezultatul arata cu cata nerusinare sunt umflate costurile de administrare la o Asociatie de Proprietari in Bucuresti. Era clar ca escrocheria cu tonele de nisip  din septembrie va fi urmata de alte manarii. Pe final de an, cand lumea e cu gandul la Sarbatori. 

Oricum ai invarti-o, cheltuielile sunt aberante

Evident ca gasca de hoti Comitetul Executiv de la conducerea blocului D 14 Aleea Lunguletu va sustine ca n-a cumparat doar sare, doar lopeti sau doar clorura de calciu, care e mai ieftina decat amandoua. In acte, au luat din fiecare o anumita cantitate, astfel incat suma sifonata cheltuita sa fie mai mare de 10 milioane de lei vechi, dupa cum rezulta din centralizator:

ciordeala intretinere bloc

Peste o tona de sare sau 47 de lopeti? Ce credeti ca au cumparat de 1015,29 lei?

Oricum ai calcula insa, din combinatia sare industriala + clorura de calciu + lopeti = 1015 RON, tot un camion cu materiale antiderapante descarcat cu zeci de lopeti iese. Daca n-ai vazut asa ceva pe Aleea Lunguleţu nr. 6, la sediul Asociatiei de Proprietari, inseamna ca tocmai ai asistat la inca un furtisag executat cu stil, ca la carte. Cu acte

Anunțuri

2 comentarii

  1. Vecinu din V3 · · Răspunde

    Prea pe fata, prea ca la tara!
    N-ai frate cum sa dai 230 de euroi pe sare! Si daca ai da, unde rahat s-a dus sarea aia ca toata iarna trecuta fuse derdelus si patinuar la voi in jurul blocului, nici nu puteai sa treci incolo spre Zlatescu!!!!

  2. […] fi gandit ca le-o fi greu sa achite contravaloarea a 47 de lopeti sau o tona jumate de sare, cat a decontat Administratia blocului “pentru la iarna”? Probabil ca […]

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: