Gogoasa reabilitarii termice

Anveloparea termica gratuita a blocului e cea mai gogonata promisiune pe care conducerile Asociatiilor de Proprietari o vehiculeaza, mintind cu nerusinare. Cifrele demonstreaza ca sansele reale ca un imobil inclus in programul de izolare termica sa ajunga in faza demararii lucrarilor sunt minime. Odata santierul demarat intr-un tarziu, sansele unor lucrari de calitate sunt ZERO atunci cand dai in judecata finantatorii, asa cum procedeaza Administratia Bl. D14 din Aleea Lunguletu cu Primaria sectorului 2 si cu primarul Neculai Ontanu, ordonatorul de credite. Din 2013 certificatele de urbanism emise si achitate de catre Asociatiile de Proprietari in anii anteriori au inceput sa expire. Asadar, banii platiti au fost de pomana. 

Bilant: cate blocuri au fost anvelopate intr-un an electoral?

In anul alegerilor locale, 2012, au fost izolate termic, in total, doar 63 de blocuri in toata Romania. Asta inseamna o medie de 1,5 blocuri pe…judet. In Bucuresti si judetul Ilfov au fost finalizate doar 35 de blocuri de locuinte (dintre care 9 blocuri în Ilfov). Atentie, a fost vorba despre un an in care primarii aveau tot interesul sa impinga proiectul termoizolarii blocuri inainte, pentru voturi. Asadar, pana in 2016, adio lucrari!

Cand si cum va fi reabilitat termic blocul D14 din Aleea Lunguletu nr. 6, sector 2, Bucuresti?

Dupa 3 ani de minciuni sfruntate si cheltuieli inutile, din anul 2014 s-a conturat raspunsul, iar in 2015 a devenit clar: tarziu si prost.  

De ce nu renunta stapanii Asociatiei la gogorita sinistra a izolarii termice? Mai ales Administratia blocului D14 al carei sport preferat e injuratul public al Primariei Sectorului 2, institutia care decide cine si cum reabilitaza. Cititi ultima parte a Ghidului furtisagurilor la bloc si veti intelege.

Anunțuri

2 comentarii

  1. I s-a lungit nasul lui Nea Stanica de cat a promis ca face si drege cu reabilitarea termica a blocului.Toate blocurile din jur s-au rezolvat, numai la D14 la noi la asociatie n-au fost in stare sa miste ceva. Mai iau si ditamai salariile ca s-o faca pe interesantii!
    Au zis ca se face anvelopare in 2011. pe urma in 2012, dupa aia s-a mutat in 2013, cica in octombrie sau noiembrie. Trece si decembrie si degeaba. Ca vezi doamne sunt dosare, ca licitatii, ca circuiutul actelor….au pretexte destule! Dar la asociatiile de proprietaru unde s-a terminat deja reabilitarea termica, n-or fi avut dosare si licitatii? Administratiile alea de ce au putut sa se miste cu talent si au rezolvat problema?!

  2. […] Despre reabilitarea termica a blocului D14 din banii Primariei sector 2 nici nu poate fi vorba, din motive clare. […]

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: