Masina de tuns bani. Iarba de 20 milioane

Schema cu panselutele din Gradina Hotsomani revine in forta, iar furtisagul s-a motorizat! Dupa ce anul trecut au tocat 13 milioane pe buruieni iarba verde de la Dumnezeu, escrocii din conducerea Asociatiei recidiveaza.  In 2013, intretinerea gazonului „olimpic” dimprejurul blocului D14 costa inca 18 milioane si se face cu masina de tuns iarba, in valoare de inca un milion jumate! Da, ati citit bine, 1806,83 lei plus aproape 160 (159,9 RON), in total aproape 20 milioane lei vechi pe luna aprilie,  pentru asa ceva:

poze aleea lunguletu

Gradina cu flori si gazon scump din Aleea Lunguletu

Iarba nobila, doar cu masina se ingrijeste

Priviti cat de frumoasa e gradina cu gazon englezesc si flori scumpe din Aleea Lunguleţu! Dupa cum observati, e udata din belsug cu furtunul cumparat de Asociatia de Proprietari special pentru „irigatii” si „sapata” profesionist. Un asemenea „gazon”, pentru care locatarii au scos din buzunare 31 de milioane cumulat in 2012 si 2013, nu poate „intretinut” decat cu masina de tuns de iarba, nu-i asa?! 

Primavara delapidarilor

Apropierea anotimpului estival deschide apetitul pentru umflat listele de plata cu investitii imaginare. Cald fiind, totalul de plata la intretinere e ceva mai mic, iar lumea e cu gandul la vacanta. Perioada propice pentru deconturi fictive. De altfel, tunurile anuale se pregatesc primavara si se dau la sfarsitul verii.

Pana atunci, presedintele Stanica Popescu, administratoarea Mariana Badiu, acoperiti de contabila Mariana Draghici si sleahta de aghiotanti de la sefia Asociatiei de proprietari D14,  au iesit la incalzire. Cu iarba de 18 milioane, contravaloarea a trei smoace de buruieni uscate, in cateva ţarcuri:

furt intretinere

Iarba + panselute + masina = 20 milioane pe luna

Nu era iarba de fumat!

Anul trecut, cand „gospodarii” cu lipici la bani ai Asociatiei au decontat seminte de iarba cat pentru 3000 de metri patrati, ne-am intrebat daca o fi iarba de fumat de costa atat de mult. Am gresit, nu era iarba de fumat, era iarba…de furat. Mult si cu tupeu.

Anunțuri

8 comentarii

 1. […] cele mai ingenioase. Vei suporta cheltuieli imaginare de genul lopeti, pixuri, seminte de gazon (vezi aici la ce pret exorbitant), masini de tuns iarba, registre, arhivari, expertize la expertize, brelocuri pentru […]

 2. V-au cam greblat la portofel din cate se vede. Dar in tabelul ala mai e o rubrica ciudata rau, anume „inspectie CNCIR”. Ce cazane sub presiune au „inspectat” aia de treijtrei de bulioane? V-a pus centrala proprie a blocului or what?

  1. Vasi, buna observatia!
   Nu e centrala proprie, ca aia ar fi fost buna! Au pus alt fel de „cazane”, care costa de te indoaie! Vezi aici despre ce-i vorba.

  2. mai Vasile, CNCIR este abreviere pt Compania Nationala pentru controlul cazanelor,INSTALATIILOR DE RIDICAT ( LIFTURI PE INTELESUL TAU) si recipientelor sub presiune.

 3. […] Un vecin de cartier mai destept decat noi intreaba, pe buna dreptate, in acest comentariu:  […]

 4. […] frunzele copacilor toamna nu ingrijoreaza pe nimeni. Altele sunt prioritatile Administratiei: iarba, lifturile turbo, camerele video,  lopetile, pompele submsersibile, arhivarile, […]

 5. […] anul 2012, iarba a mancat 13 milioane, iar un an mai tarziu, suma a crescut la 18 milioane de lei vechi.  Asadar, vestea realmente infricosotoare, strecurata printre beşteleli, e ca […]

 6. […] milioane pentru iarba in 2012, iar un an mai tarziu, au urcat factura pentru balarii la 18 milioane de lei vechi, escrocii din conducerea Asociatiei de Proprietari ridica miza afacerii Panseluta la […]

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: