Cel mai scump tabel din lume

E expus la muzeul furaciunilor din Strada Lunguletu nr. 6 si n-o sa ghiciti cat costa. Cel mai costisitor TABEL din lume e lucrat cu migala, are borduri aurite, coloane cu filigran de platina in forma de Foisor, randuri ornate cu cristale Swarovski si celule suflate cu praf de diamant. Contine informatii inestimabile, puse laolalta de o minte luminata, platita la secunda de munca. Asa arata probabil cel mai scump tabel din lume, marca Asociatia de Proprietari Bloc D14.

5 milioane = un tabel. Dar e inca ieftin!

Cat credeti ca poate costa sa faci un rahat de tabel in care sa treci cifrele cu cotele indivize ale fiecarui apartament, disponibile in cartea tehnica a blocului? Pe o foaie de hartie sau intr-un comun program de calcul tabelar gen Excel, o astfel de munca merita vreo 20-30 de lei noi? 100 RON? Da, pentru o minte normala, cam acesta ar fi raspunsul. O minte normala, insa, risca sa moara saraca si cinstita. Are cuvantul banda de escroci cu acte (aproape in regula) de la Administratia asociatiei de locatari D14 din Aleea Lunguletu. Asadar, cati bani incasam pe un tabel in luna mai 2013?

tabel cote indivize

Cat costa sa faci un tabel?

500 RON (5 milioane de lei vechi) un singur tabel!? Oameni buni si scumpi administratori pusi pe capatuiala, e un tabel cu cote indivize, nu e o lucrare de doctorat, masterat sau de licenta. Ca veni vorba, lucrarile de licenta „la cheie” sunt de doua ori mai ieftine decat tabelul cote indivize Foisor SA decontat de conducerea blocului D14.

Inca 3 milioane. Total: 8 milioane = acelasi tabel

Dar stati, vi se pare deja exagerata suma de 5 milioane pentru un tabel? E batatoare la ochi risipa de bani? N-ati vazut tot. Luna urmatoare, pac la intretinere cu inca 3 milioane pentru acelasi tabel poleit cu aur! In total, tabelul ajunge sa coste 8 milioane de lei vechi (800 RON). 

tabel furt locatari

500+300=800 RON. Un singur tabel

Data valoroase in tabelul de 8 milioane?

Tabelul cu cotele parti indivize dintr-un imobil e foarte usor de intocmit. Vedeti aici exact cum se face si cat de banala e formula de calcul. De fapt, nu-i nevoie de nici un calcul, pentru ca datele sunt clar specificate in cartea tehnica a imobilului si pot fi solicitate inclusiv de la Administratia Financiara sector 2. Cum bine stiti, impozitul pe cladiri si terenuri se plateste inclusiv pentru cotele de proprietate aflate in indiviziune, iar datele exista la fiecare primarie locala.

Daca esti corect, iei frumos datele si le copiezi in tabel. Fara formule magice, fara expertize miracol, fara Foisoare si alte marlanii menite doar sa umfle listele de plata si buzunarele sefilor Asociatiei de Proprietari.  

Anunțuri

Un comentariu

  1. […] sapat si descantat semintele de gazon, comisioane, cartuse, toner, masini de tuns iarba, registre, tabele, arhivari, camere video, inlocuire motoare lifturi, expertize, brelocuri pentru chei, clesti, […]

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: