„Hai c-o rezolvam intre noi!”

La cei 41 de ani ai sai, Dragos Constantin Calinescu de la scara 8 e un tip mare. La propriu. E genul de individ pe care n-ai vrea sa-l enervezi daca simti ca are deja o zi mai proasta. Ei bine, tocmai pe domnul de care vorbeam s-a gasit Stanica Popescu sa-l faca la bani, intrucat n-a sarit la interval cu spaga la timpul potrivit. N-a inteles sau n-a vrut sa priceapa ce inseamna „hai ca o rezolvam noi cumva intre noi”.

Dragos Calinescu are ghinionul de a locui in blocul D14 din Aleea Lunguletu (la apt. 334) si de a nu le fi foarte simpatic escrocilor de la conducerea Asociatiei de Proprietari. Motiv pentru care plateste apa rece cat pentru un bazin olimpic: 150 de metri cubi! Cum o fi reusit barbatul sa-si faca piscina intr-un apartament de 3 camere de la etajul 8 al unui imobil comunist, e greu de spus. Cert e ca ciubucarii din Admininistratia Asociatiei de Proprietari atat ii imputa. Uite asa, pentru ca ei pot.

Cum se cere spaga la Asociatia de Proprietari

Mai interesant e cum s-a ajuns aici. Citam din relatarea păţaniei locatarului:

„Nea Stanica Popescu m-a dus cu vorba vreo 3-4 luni ca O REZOLVAM, apoi m-a fortat sa platesc 150 mc de apa”.

Ati citit bine „o rezolvam”. Cum adica „o rezolvam”? Adica asa, cu o atentie, un bacsis, o mita, un spert, o „amabilitate” discreta si consumul se redistribuie ca prin miracol? Da, exact asa „o rezolvam”. Numai ca domnul Dragoş Calinescu de la scara 8 n-a vrut sa fie DRAGUT cu mai-marii Asociatiei de locatari din Aleea Lunguletu nr. 6 si acum suporta consecintele „obrazniciei”. E unul dintre recalcitranti.

Stanica, vezi ca te cauta! Si are unde si cu ce te gasi

aleia lunguletu 6Suparat pe santajul caruia i-a cazut victima, Dragos Calinescu a luat la ochi masinaria de furaciuni pusa la cale de Stanica Popescu, Mariana Badiu, Aurora Draghici si aghiotantii lor de la administratie. A descoperit ca majoritatea vecinilor care locuiesc la casele din jurul blocului folosesc pubelele de la D14 si dau ciubuc sa nu plateasca gunoi, ca „licitatia” pentru lifturi a fost trucata, iar procedura ilegala si multe alte nereguli paguboase pentru buzunarul proprietarilor, dar banoase pentru conturile „oficialilor” Asociatiei.

Dupa ce a fost tras pe sfoara, domnul Calinescu s-a enervat. Cum v-am spus, nu-i bine sa-l indispui pe unul ca domnul Calinescu. Pentru ca s-ar putea ca intr-o zi sa renunte la politete si sa te…caute

Un comentariu

  1. […] ceva de ascuns?! Foloseste arma suprema: trece-l “la pausal”, din urma. Pune-i in carca toate pierderile retelelor, calculeaza-i penalitati, sa se invete minte. Data viitoare, ar face bine sa astepte reprezentantii […]

Tu ce zici?