Problema cand furi prea mult

Cand bagi mana pana la cot, cu nerusinare, in buzunarul locatarilor, ai doua probleme. Prima e ca poti fi prins cu fofarlica. O rezolvi repede daca stii cum sa sa furi cu stil, din pix, cu acte. A doua si cea mai grava problema e ca, pur si simplu, dai de fundul sacului si nu mai ai ce subtiliza. Se termina banii de sterpelit, iar proprietarii nu mai pot produce cat vrei tu sa praduiesti!

Cand simti fundul sacului cu bani de furat, ai doua solutii: te opresti din fraudat si fugi, sau faci presiuni pentru a scutura si ultimul banut din portofelele celor care iti platesc salariul. Cum faci presiuni publice ca sa storci si ultimul sfanţ? Uite asa:

restante intretinere bloc

IMPORTANT! Aceste apartamente nu produc cat furam noi!

Anuntul important continua cu un pomelnic de peste 4o de apartamente care au cutezat sa ramana cu restante la intretinere. Adica de oameni saraciti inclusiv de sumele umflate, in fiecare luna, de Administratia blocului D14 din Aleea Lunguletu numarul 6. Oameni care ar fi fost mai putin numerosi si ar fi avut datorii mai mici daca, de exemplu, n-ar fi fost obligati sa achite zeci de mii de euro pentru matrapazlacurile presedintelui Stanica Popescu si ale administratorului Mariana Badiu. 

Furaciunile Administratiei i-au adus la sapa de lemn!

Dupa ce ani de zile au platit intretinere la nivel de cartier rezidential de lux, ca sa-si cumpere conducatorii Asociatiei rechizite si hartie de 12 milioane/luna, tot mai multi locatari sunt in imposibilitatea de a-si mai plati intretinerea.

Ce urmeaza? Ne avertizeaza, cu lejeritate, chiar cei care au incarcat facturile cu: lopeti, rechizite, seminte de iarba, sapat si descantat semintele de gazon, comisioane, cartuse, toner, masini de tuns iarba, registre, tabele, arhivari, camere video, inlocuire motoare lifturi, expertize, brelocuri pentru chei, clesti, furtunuri de aerisire, inlocuiri yale si sisteme de inchidere functionale cu unele mai noi si mai colorate, scari universale, polizoare, balamale, SSM, neon, silicon, spray gheata, abonamente transport pentru sefi, telefoane de serviciu pentru conducere, basculante de nisip pentru iarna, tabla, otrava, feronerie, pompe submersibile, schimbari interfoane cu altele mai performante, calcule distribuire costuri incalzire, lipici, maturi, spray-uri gheata etc. In timp, se ajunge aici:

avizier bloc intretinere

V-am saracit cu furaciunile? Scoateti banul sau ramaneti fara apa si caldura!

Datoriile, consecinta cheltuielilor aberante

Unii dintre restantieri sunt batrani. Au pensia la jumatate din salariul de anul trecut al Presedintelui Asociatiei de Proprietari. As vrea sa-l vad pe domnul escrocul Presedinte Stanica Popescu explicandu-i unui pensionar restantier cum a incasat el leafa tripla la Administratie, in an de criza. Ca sa plimbe hartii doua ore si jumatate pe ziua de lucru, apoi sa vorbeasca la telefon.

As vrea s-o vad pe urmasa lui Stanica, VicePresedintele Cristina Necula, cum ii justifica unei bunicute nevoiase faptul ca i-a cerut pe niste tipizate de cinci ori mai mult decat costul real. A tapat-o de bani zambindu-i mieros, in timp ce-i povestea ca totul e pentru „binele blocului”. 

Alti datornici sunt pur si simplu oameni sarmani, fara loc de munca sau angajati pe salarii mizere. As vrea s-o vad pe madam administrator Mariana Badiu (PFA, desigur) cum le explica bietilor oameni necesitatea imperioasa de a cumpara din banii de intretinere o pompa submersibila de 10 milioane, cand pretul ei de catalog era 167 RON.

Stănică Popescu, CNP 1441103400132 nascut in comuna Poiana, judetul Ialomita, Aleea Lunguletu numarul 6 Blocul D14 Scara 9 Apartamentul 370

Printre restantieri se numara si persoane bolnave, care cheltuiesc enorm pentru a-si ingriji sanatatea subreda. Lor as vrea sa le explice contabila Aurora Draghici de ce contabilitatea la acelasi bloc D14 costa 470 lei in 2007, iar in anul 2013 costa 1147 lei.

Datornici au ramas si locatari care au rate mari de achitat la credite, copii de crescut sau parinti de ajutat. In timp ce le lua banii de intretinere, casiera Virginia Boca s-o fi gandit ca le-o fi greu sa achite contravaloarea a 47 de lopeti sau o tona jumate de sare, cat a decontat Administratia blocului „pentru la iarna”? Probabil ca nu.

In urma cu plata cheltuielilor exagerate la intretinere au ramas si proprietari cu necazuri in familie, care s-au trezit cu cheltuieli neprevazute uriase. As vrea sa-l vad pe intalatorul Stelian Neagu explicandu-le ce-a facut el cat e ziua de lunga pentru salariul de 21 milioane incasat de la locatarii blocului D14, luna de luna, timp de ani de zile.

Cenzorul Sanda Iancu n-ar putea explica nimic nimanui. Pentru ca dansa exista doar pe hartie. Daca ar „cenzura” ceva, s-ar fura mai putin la intretinere, iar blocul ar avea restante mai mici. 

Anunțuri

2 comentarii

 1. Stoica Ionel Marian · · Răspunde

  esti o persoana bolnava daca nu traiesti pe pamantul asta din 2008 pan astazi preturile s-au dublat, pompa submersibila costa 100 roni nu stii sa citesti 100.00roni punctul este deapartirea intre roni si bani ai invatat la clasa a I a pe care nu stiu daca ai trect-o si multele aberatii pe care le pui pe site se leaga cumva de deformatia profesionala pe care o ai

  1. Ia citeste tu 1045,00 RON cu punct cu tot si vezi cum faci sa-ti dea tot 100 de lei. 😯
   pompa taifun
   Cat a costat pompa submersibila? 1045,00 lei se citeste 100 lei, nu-i asa?
   Daca hotia, tupeul si prostia ar durea, cineva s-ar tavali in chinuri 😀
   P.S. Iti da cate o berica coana Badiu pt. fiecare comentariu sau cum lucrati?

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: