Cat costa umplutul unei roabe cu moloz

stanica popescu Aleea Lunguletu 6 Bl D14 Sc 9 Ap 370 CNP 1441103400132Doua lucruri se intampla in pragul iernii la blocul D14 de pe Aleea Lunguletu: vin colindatorii si se prabusesc peretii in strada. Faptul ca bucati de tencuiala din fatada blocului cad precum frunzele copacilor toamna nu ingrijoreaza pe nimeni. Altele sunt prioritatile Administratiei: iarba, lifturile turbo, camerele video,  lopetile, pompele submsersibile, arhivarile, yalele, rechizitele  etc.

La colindat a pornit si conducerea Asociatiei locatari, care a gasit inca o metoda de a scoate bani din piatra seaca daramaturi: taxeaza evacuarea molozului provenit din peretii distrusi. Adica trei ciocane pe tencuiala deja sparta si umplutul unor galeti sau roabe cu resturi de materiale deja cazute. Sofisticata operatiune se numeste „degajare tencuiala sparta fatada bloc” si costa, tineti-va bine*, 1276 RON (aproape 13 milioane lei vechi)!

*Nu va tineti de pereti! S-ar putea sa cadeti cu tot cu tencuiala, iar asta inseamna alti bani platiti gospodarilor de la Administratie pentru „degajare”.

cheltuieli intretinere bloc Lunguletu Bucuresti

Scumpa prabusirea zidurilor!

Specialistii in furat au plecat la colindat

Intrucat nici cei mai talentati colindatori nu pleaca de la Blocul D14 cu buzunarele mai doldora de bani decat presedintele Popescu Stanica, administratoarea Badiu Mariana, contabila Draghici Aurora si acolitii lor, conducerea Asociatiei primeste in dar colindul care-i reprezinta. Dupa ce au comis furaciunea lunii noiembrie 2013, in decembrie incaseaza si fredoneaza asa:

Am plecat sa degajăm /
Dăm-dăm, să furăm /
Dom-Dom, vă furăm /
Dom-Dom, vă furăm /
Facem treabă de spoială /
Şi-ncasăm la tencuială /
Umplem două roabe mari /
Şi-i prostim de proprietari /
Dom-dom, iar furăm /
N-avem jenă, incasăm.
La anul si la multi bani!

Anunțuri

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: