Mostenitoarea puterii

Sau cum transferi functia de Presedinte cui trebuie, pastrand puterea in acelasi cerc. Iata un ghid simplu in doar 3 pasi executat ca la carte de pungasii din Administratia Asociatiei de Proprietari Bloc D14 Aleea Lunguletu.

• Pasul 1 – paznicul banilor grei isi ANUNTA succesoarea

Obosit sa raspunda doar el pentru matrapazlacurile supusilor si enervat ca au ratat comisionul pentru contractul cu firma Capital, Presedintele Stanica Popescu isi da demisia la inceputul lunii iunie 2014. Chiar din ziua in care Stanica anunta ca paraseste corabia furaciunilor (5 iulie 2014), clanul de sarlatani stabileste pur si simplu cui revine pe viitor functia de conducere vacanta: Cristinei Necula. 
presedinte demisie
Fara nicio instiintare prealabila la avizier, fara propuneri, fara vot, fara concurs, fara alegeri. Pur si simplu in functia lui Stanica e numita direct Cristina Necula (sau AnCA Cristinela Necula, daca preferati cacofonia de nume complet al matroanei), postura din care va organiza alegerile pentru…propria-i functie!

• Pasul 2 – succesoarea isi aranjeaza inscaunarea definitiva

Anca Cristinela NeculaDin calitatea de vicepresedinte numit (adica presedinte temporar), madam Anca Cristinela organizeaza si verifica alegerile la care ea insasi candideaza! Necula stabileste data, conditiile, criteriile, ea semneaza convocatorul si, mai rau, centralizeza candidaturile inaintea sedintei Adunarii Generale, asistata de buna ei amica, administratoarea Mariana Badiu, creierul escrocheriilor. Atunci cand celor doua nu le convin anumiti potentiali contracandidati, ii elimina pe criterii de vechime in bloc! Presedintele temporar Cristina Necula e arbitru, jucator si observator. Galeria e formata din gasca de amice vocale numita „comitet executiv”. Si asta-i toata competitia

• Pasul 3 – succesoarea se alege Presedinte pe baza de semnaturi „d-alea bune”. Delegatiile „rele” n-au fost primite

Daca citesti afisul prin care Cristina Necula isi trambiteaza triumful dinainte cunoscut si inca nu te-a lasat memoria, ramai perplex(a). Iata textul:

Delegatie reprezentare Adunare Generala Asociatie Proprietari

48 de semnaturi bune

Pentru ca nu se simtea implinita doar cu duzinele de voturi reale, obtinute la fata locului, tanti Presedinte Necula schimba propria regula si include in numarul votantilor 48 de delegatii, adica de semnaturi.

Delegatia = imputernicire SEMNATA de proprietar. Mai multe delegatii = mai multe imputerniciri scrise SEMNATE. Adica, mai multe SEMNATURI. Asadar, la Adunare au votat 59 de proprietari cu 48 de semnaturi suplimentare. In urma cu nici trei luni, aceeasi Administratie interzicea strangerea de semnaturi pe tabele cu delegatii, sustinand ca doar proprietarii PREZENTI in persoana la sedinta au dreptul de a vota. Iata anuntul:

anunt avizier

Nu primim semnaturi rele!

Pana la urma, cum e ales presedintele Asociatiei?

a) In Adunarea Generala in urma votului direct

SAU

b) pe baza de delegatii cu semnaturi?

Raspuns corect, in valoare de 10611 RON pe luna: cum vrea Administratia blocului D14 din Aleea Lunguletu nr. 6, astfel incat povestea furaciunilor sa mearga mai departe. 

Anunțuri

3 comentarii

  1. […] Cum te asiguri ca gestiunea ramane omului ales din timp drept succesor? Simplu. Numesti persoana vicepresedinte al Asociatiei, adica un fel de presedinte interimar. Din aceasta calitate, ea organizeaza alegerile pentru functia de Presedinte al Asociatiei, ea stabileste data, conditiile si adapteaze regulile, ea elimina din “competitie” candidatii indezirabili, ea centralizeaza dosarele doritorilor, numara voturile si isi alege Comitetul executiv dupa chipul si asemanarea sa. Iata un exemplu practic.  […]

  2. Marele Gonzo · · Răspunde

    Serialul,, Bloc d14 furaciuni la bloc „, serial cunoscut si sub numele,, Plosnitele din Lunguletu” , a continuat azi cu un circ penibil, o demonstratie contra construirii unui bloc in cartier.Plosnitele s-au adunat sub comanda revolutionarei Necula, umflata nesimtita care fura banii proprietarilor din D14, au clantanit de frig juma de ora dupa care i-au trimis jandarmii acasa pentru ca mitingul nu avea autorizatie.Daca escroacele nu pot suporta acel bloc nou poate ar fi cazul sa isi vinda apartamentele si sa dispara.Pentru ca sanse de oprire a constructiei sint ZERO.
    M.U.I.E.(Militngul Uniunii Independente a Economistelor)Boca, Necula, Badiu si Draghici Aurora

  3. […] incepand din 2011 pana in iulie 2014 de Presedintele Stanica Popescu. Ulterior, Popescu i-a predat functia adjunctei sale, Cristina Necula. Doar Presedintele si acolitii din Comitetul Executiv aveau […]

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: