Frauda imobiliara, urmatorul nivel?

escrocherie imobiliara Asociatie proprietariTot mai multi cititori ne semnaleaza posibilitatea ca escrocii din Administratia Asociatiei de proprietari Bloc D14 sa fi trecut la in liga superioara a fraudelor: executarile silite imobiliare. Locatarii vorbesc despre un sistem menit sa duca in incapacitate de plata anumite „tinte” in mod deliberat, dat fiind ca Asociatia, reprezentata prin Presedinte, are privilegiu imobiliar cu rang prioritar asupra apartamentelor restantierilor. Iar restantele includ si penalitati puse din pix, plus cheltuieli imaginare, pe langa sumele din ce in ce mai mari generate de „nevoile” Administratiei. 

Privilegiul imobiliar se inscrie in registrul de publicitate imobiliara la cererea…ati ghicit, a presedintelui. Oamenii spun ca Stanica Popescu n-ar fi fost tocmai incantat sa-si dea vecinii in strada, asa ca sarlatanilor le-a trebuit un executant mai fara scrupule. L-au gasit in persoana Cristinei Necula, care, de cum s-a instalat la sefia Asociatiei, a si contractat servicii avocatiale pentru a notifica, iar apoi executa silit pe repede inainte diversi datornici, chiar si pentru sume relativ mici.

Atentie la chitante!

Redam intocmai avertismentul unui locatar, sosit prin intermediul formularului de contact:

„Atentie foarte mare la chitante, spuneti-le tuturor sa pastreze chitantele deoarece au inceput sa se extinda pe piata escrocheriilor imobiliare. Au inceput sa dea in judecata pe proprietari pentru datorii inexistente. Au si dat in judecata deja pe cineva pentru o datorie de la intretinere pe anul 2013, datoria reala fiind de sase ori mai mica! Escrocheria se face in felul urmator:o chitanta se elibereaza fara a se specifica pentru ce perioada s-au platit banii respectivi. La tribunal, escroaca de avocata declara ca suma respectiva s-a platit pentru 2014, iar dupa ce cistiga procesul da proprietarul iar in judecata, de data asta pentru intretinerea pr 2014, declarind acum ca respectiva chitanta s-a eliberat pentru 2013!!! Incredibil!!!”

Grup infrational organizat specializat in tunuri imobiliare?

Alti cititori sustin ca umflarea permanenta a intretinerii nu are ca scop doar imbogatirea conducerii din furaciuni lunare si tunuri anuale sub forma de comisioane, ci e un demers mai elaborat, cu finalitate imobiliara. Citam dintr-alte mesaje de la alti proprietari:

„Din pacate lucrurile sint mult mai grave decit par la prima vedere.Nu e vorba de niste gainari care s-au bagat la administratia unui bloc sa mai ciupeasca ceva, cum scrieti dvs. E vorba de o grupare de criminalitate organizata care are deja capital, avocat propriu si spate in primarie si politie.Casa de avocatura cu care lucreaza e specializata in executari silite, adica in traducere se ocupa cu escrocherii imobiliare.Patronul acestei case de avocatura a fost exclus din barou pentru o condamnare penala primita pentru fals si uz de fals. Avocatii le-au explicat celor din administratie ca daca sint isteti si apeleaza la aceasta casa de avocatura pot pune mina pe citeva zeci de apartamente in bloc aruncind in strada pe amaritii care nu au de unde sa le plateasca taxa de smecher. Aceasta manevra a inceput deja, asa ca va sfatuiesc sa fiti atenti daca nu vreti sa ajungeti boschetari pe strazi.”

Cand am scris care e problema cand furi prea mult nu ne-am gandit ca incarcarea constanta a listelor de plata are SI alt scop decat capatuaiala rapida a celor care pun iarba de 3100 RON. Cititorii ne arata ca ne-am inselat amarnic, iar sistemul smecheresc-securistic pus la punct de comitetul executiv de pungasi incepand din 2011 e mult mai complex. In concluzie, se pare ca dezastrul imobiliar din Aleea Lunguletu nr. 6 e provocat in mod voit, nu e doar un efect colateral al furtisagurilor.

Anunțuri

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: