Noi cresteri salariale la Administratie

Mariana Badiu AdministratoareVazand ca salariile actualei Administratii a blocului D14 sunt de trei ori mai mari decat ale vechilor conduceri, Mariana Badiu s-a gandit ca trebuie sa faca ceva.  Dandu-si seama ca proprietarii ar plati de patru ori mai putin daca blocul ar fi administrat de o firma specializata, duduia Badiu Mariana a luat masuri radicale. Observand ca in Aleea Lunguletu nr. 6 sunt angajati permanenti 15 oameni, pentru aproape 100 de milioane de lei  vechi/luna (fara a socoti femeile de serviciu), administratoarea Mariana Badiu s-a hotarat sa actioneze:

Si-a marit salariul net cu 33%. Pentru ca poate.

Cadou de sfarsit de an: inca o majorare salariala la D14 (+33%)

Daca pana acum locatarii scoteau din buzunar „doar” 1600 de lei pe luna pentru mirobolantele servicii ale seducatoarei Mariana Badiu, de la finele lui 2014, ei vor plati mai mult. Aproape 19 milioane de lei vechi (1853 RON) vor achita, luna de luna, „supusii” Administratiei blocului, doar pentru a plati remuneratia cucoanei, plus darile catre stat aferente. Pe final de an, cand tot romanul e cu Sarbatorile in gand, pungasii din Comitetul executiv si amica Presedinte Necula au cadorisit-o pe escroaca Mariana Badiu cu o crestere a salariului net de 33%, de la 900 la 1200. Pentru ca pot. 

salariu administrator bloc

Cat castiga administratorul Asociatiei de Proprietari pt. jumatate de norma

 1200 lei net jumatate de norma = 2400 de lei net norma intreaga

Teoretic, Mariana Badiu isi face veacul in subsolul scarii 5 de luni pana vineri, ca sa mangaie hartoagele, sa imparta cheltuielile de pe facturi si sa se dea pe Net timp de 4 ore pe zi. De acum inainte, ea va incasa echivalentul unui salariu net lunar de 2400 de lei. De doua ori si jumatate mai mult decat un medic rezident si de cinci peste venitul unui asistent social. Fara a socoti deja cunoscutele comisioane de la firmele partenere si furaciunile lunare. Pentru ca poate.

Cine e Mariana Badiu si ce face ea

Despre calitatile care o recomanda pe Mariana Badiu pentru a fi premiata (si) cu un salariu mai mare, poti citi aici. Mai multi locatari au avut ocazia sa o cunoasca personal atunci cand au incercat sa obtina niste raspunsuri sau sa rezolve o problema. Unii dintre ei ne-au impartasit parerea lor sincera despre activitatea si personalitatea demoazelei. Iata doar un exemplu

Anunțuri

4 comentarii

 1. izik geseftarul · · Răspunde

  Ca urmare a litigiului civil cu proprietarul M.C de la scara 5 administratia blocului a cheltuit in ultimii doi ani suma de 22 de milioane de lei vechi. S-au obtinut prin executare silita suma de 20 (douazeci) de lei. As avea citeva intrebari:
  1. Ai cui sint acesti 22 de milioane pe care administratia blocului i-a aruncat pe fereastra?
  2.Cine le-a dat voie sa ia banii proprietarilor si sa ii cheltuiasca pe asa ceva?
  3.Din ce fonduri provin acesti bani? Deoarece Asociatia nu are un buget pentru asa ceva.
  4.Unde sint trecute aceste cheltuieli ? Ca pe listele la intretinere nu apar, pe centralizator nu apar, nu apar nicaieri.

  1. Pertinente intrebarile, in special ultima. Chiar, unde or fi disimulate sumele aruncate pe avocati pentru reglarile de conturi cu proprietarii „indisciplinati” sau alte traznai juridice?!
   Cine si dupa ce criterii decide cand sunt cheltuiti banii Asociatiei pe asistenta juridica si cand nu? Cine alege Biroul de Avocati si dupa ce criterii?
   Indicii pt. raspunsuri: pile, cunostinte, relatii, risipa, atribuiri preferentiale.

 2. itzik gesheftarul · · Răspunde

  Adresam pe aceasta cale sincere felicitari doamnei presedinta Necula Cristina pentru haina de blana absolut superba pe care si-a cumparat-o de curind. Da, aceea cu care a intrat in scara 5 in data de 25 februarie la ora 3,45 dupa amiaza, insotita de fraierul care ii cara bagajele.Pai ce, numai doamna Manolescu sa aiba haina de blana si masina noua din banii de intretinere? Ce, doamna Necula e mai fraiera? Obrazul subtire cu cheltuiala se tine si cine munceste, are. Pai voi va dati seama cit si-a chinuit imaginatia, impreuna cu contabila Draghici Aurora, ca sa ii prosteasca pe proprietarii din D14? N-a fost usor.
  Alo? Fraierii din blocul D14? Da,voua ma adresez, celor care va incalziti cu aragazul ca nu aveti bani de caldura. Voua celor care dirditi de frig iarna in pardesie second hand, acelasi pardesiu de 15 ani incoace. Ca de exemplu tanti Vilceanu de la scara 5. Celor care nu aveti bani sa iesiti la un film, pentru ca vi se duc toate economiile pe „intretinere”. Nu uitati, la urmatoarea adunare generala, mergeti si votati tot ce va zic cei de la administratie, nu scapati nimic.Ca o sa va fie bine.
  Gagautilor….

  1. „Pai voi va dati seama cit si-a chinuit imaginatia, impreuna cu contabila Draghici Aurora, ca sa ii prosteasca pe proprietarii din D14? N-a fost usor.”

   La inceput e mai greu, pana inveti metodele si tehnicile specifice. Odata ce ai deprins procedeele din Manual, e floare la ureche. Oamenii abia asteapta sa-ti bage in poseta banii lor, daca stii sa ii convingi ca asta e spre binele lor. Sau ca nu se poate altfel.

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: