Luptam pentru Aleea Lunguletu!

sau #UnitiSalvam Aleea Lunguletu, ca s-o putem fura la bucata, fara zgomot de santier.

Satule sa fie luate peste picior pentru lipsa de activitate, muierile din conducerea Asociatiei si-au tras Grup Civic pe Facebook, adresa de mail dedicata (luptampentrualeealunguletu@yahoo.ro – e pe bune, intr-un singur cuvant!) si sunt gata sa se lege cu lanturi de gratii. Totul pentru a sicana un investitor imobiliar care ridica un bloc in zona Piata Iancului. De unde vin supararea lor vocala si invitatiile obsesive la protest, miting sau demonstratie? Din faptul ca n-au fost unse consultate la timp, sustin ele. In realitate, proiectul Avrig Rezidential 3, cunoscut si sub numele de Dardiac Residence, are acordul Asociatiei de Proprietari Bloc D14, spun surse apropiate situatiei. Mai mult, valurile penibile facute de combatantele civismului de weekend au atras ranchiuna unor functionari din Primaria Sectorului 2 si au intarziat decisiv finantarea reabilitarii termice a blocului D14.

Grupul Civic Salvati Aleea Lunguletu

Ciudatele maimute, turbate la gratii!

Jos imobiliarul! Doi ziaristi pe bucata de protestatar degerat

salvam Aleea LunguletuAjutate de cativa protestatari de profesie adusi de ONG-uri de profil, Mariana Badiu (administrator D14) si Cristina Necula (Presedinte D14) au sunat goarna pentru lupta cea mare! Pentru imagine Aleea Lunguletu, evident. Drept urmare, sambata, 7 februarie 2015, cateva zeci de ziaristi si oengisti, plus de doua ori mai putini pensionari congelati, s-au jucat in zapada au raspuns apelului emfatic de mobilizare generala. S-au plimbat imprejurul gardului care delimiteaza santierul de pe Al. Lunguletu, au fluturat pancarte colorate si au dat interviuri. Mesajul lor? Ontanu e un hoţoman mai mare decat Necula si Stanica la un loc, autorizatiile de constructie se obtin numai pe spaga, Primaria sectorului 2 e corupta, iar cauza tuturor nenorocirilor din blocurile noastre e noul proiect imobiliar. Nu propria noastra incompetenta si hotie sunt culpabile, imobiliarul e de vina pentru tot raul! Sa plece!

Problema de credibilitate. Hotul striga: „Hotii!”

Chiar daca pe fond mesajul poate fi corect, caci ridicarea unui bloc nou produce un disconfort real in zona (praf, zgomot, vibratii, noroi, lipsa locuri parcare, aglomeratie etc.), profilul organizatoarelor arunca toata miscarea in derizoriu. Nu poti acuza autoritatile de lipsa de transparenta cand tu insati conduci propria Asociatie cu „gura de fier” si folosesti chichite legale ori de cate ori vrei sa obtii ceva. Nu poti acuza coruptia cand tu faci achizitii constante la suprapret si primesti para-ndaraturi la toate contractele mari. Nu te poti plange ca esti tratata de pe pozitii de forta, cand asta e specialitatea ta in relatiile cu oricine are o parere contrara intereselor tale. Sau…ma rog, poti, daca ai obrazul mai gros decat peretii de rezistenta ai blocului cel nou.

„Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”

Cristina Necula Lunguletu ONGPartea cu adevarat amuzanta in toata povestea militantelor de Alee este reactia Primariei Sectorului 2. Aparent, oamenii primarului Ontanu le trateaza pe sefele Asociatiei de Proprietari bl. D14 EXACT cum procedeaza ele cu locatarii nemultumiti. Dar identic! Primaria spune ca exista acoperire in acte, ca deciziile au fost luate cu majoritatea voturilor in Consiliul local, ca e preocupata de respectarea legii si actioneaza cu buna-credinta in interesul cetateanului, invita la discutii sterile, trage de timp, apoi ameninta voalat cu consecinte juridice, in cazul in care hartuirea va continua. Adica fix la fel cum raspunde Administratia blocului la solicitarile locatarilor „recalcitranti” sau la intrebarile celor prea curiosi in privinta faptelor si actelor conducerii Asociatiei.

Practic, primaria sect. 2 are un mesaj de genul: „pana la proba contrarie, totul e legal, iar voi nu aveti proba contrarie intrucat noi ne-am acoperit cu acte si cu voturi. Si mai usor cu acuzatiile de frauda, caci avem nu doar acte, ci si avocati.” Pam-Pam.

Vor sa-l toarne pe Stanica Popescu (ex-presedinte D14) la DNA!

Popescu Stanica, CNP 1441103400132, Aleea Lunguletu numarul 6 Blocul D14 Scara 9 Apartamentul 370

Stănică Popescu la lucru

N-o fi Neculai Ontanu cel mai cinstit edil din Romania, nici Primaria sectorului 2 nu e schit de maicute. Dar, in mod sigur, nici Ontanu si nici functionarii PS2 nu sunt compet idioti. Dimpotriva, sunt unsi cu toate alifiile juridice si acoperiti de hartii pana peste cap.

Residence Inn SRL, dezvoltatorul proiectului imobiliar Avrig Residence 3, e la al treisprezecelea proiect in Bucuresti. Credeti ca reprezentantul investitorului, experimentatul Dinu Elvis, e cretin? Nici vorba, cand s-a apucat e construit blocul nou in Aleea Lunguletu nr. 7 obtinuse deja semnaturile reprezentantilor legali ai vecinilor. Adica avea avizul scris al Presedintilor Asociatiilor din zona si al Comitetelor executive din blocurile vecine santierului. 

Conform Anexei nr. 1 din legea nr. 50/1991 privind constructiile, nici nu se pune problema sa soliciti avizul de construire pana n-ai „acordul vecinilor, exprimat în formă autentică, pentru construcţiile noi, amplasate adiacent construcţiilor existente sau în imediata lor vecinătate„. In cazul din Aleea Lunguletu nr. 7 e vorba despre acordul conducerii Asociatiilor de proprietari vecine.

mahalagioaice

Florile civismului

Cladirea care se ridica pe str. Intrarea Sergent Dumitru Dardiac nr. 5, cu iesire in Aleea Lunguletu nr. 7,  a fost autorizata initial de Primaria sectorului 2 pe 14 noiembrie 2014. Prima autorizatie de construire a fost data in baza unui plan urbanistic de detaliu aprobat de Consiliul local sector 2 pe 22 noiembrie 2012. Asociatia de Proprietari Bloc D14 din Aleea Lunguletu nr. 6 a fost condusa, incepand din 2011 pana in iulie 2014 de Presedintele Stanica Popescu. Ulterior, Popescu i-a predat functia si stampila adjunctei sale, Anca Cristinela Necula. Doar Presedintele si acolitii din Comitetul Executiv al blocului D14 aveau dreptul de a semna ca sunt de acord cu proiectul imobiliar pe care il contesta acum Cristina Necula, Mariana Badiu & comp. Or, cu totii sunt parte a echipei lui Stanica Popescu. Nu puteau semna acordul pentru santier extraterestrii, nici locatarii oarecare, fara functie in Administratia blocului.  

Indignatele din autointitulatul Grup Civic Luptam pt. Aleea Lunguletu ameninta, intre altele, cu denunturi la DNA. Daca procurorii anticoruptie le vor lua in seama schelalaielile isterice si vor sapa in acte, Stanica Popescu si vecinii colegi de Comitet Executiv din D14 vor ajunge la mititica chiar din cauza celor pe care le-au hranit la san atata amar de vreme! Iata cum hotii se dau in gat si se baga intre ei la puscarie, la fel ca in politica romaneasca!

Primul rezultat concret: ADIO reabilitare termica de calitate a blocului D14! Au dat in judecata tot sectorul 2!

anvelopare termica

Pe urma le ceri reabilitare termica?!

E aproape imposibil sa anulezi un proiect imobiliar dezvoltat pana in etapa la care a ajuns Avrig Rezidential III, daca dezvoltatorul chiar vrea sa-l duca mai departe, pentru ca a dat bani pe teren si lucrari. Mai ales cand te cheama Necula, Badiu sau Ionescu. Sigur, poti intarzia constructia imobilului cu anii, ceea ce inseamna un santier in conservare permanent sau o noua groapa de gunoi spontana. Poti face spume pe Facebook ca muncitorii vorbesc prea tare, beau rece din sticle de plastic si lucreaza la bustul gol la 40 de grade (vezi exemplu de istericale aici). Poti chema Inspectia Muncii (ITM) pentru ca muncitorii n-au casca, iar Dinu Elvis n-are sapca, ca-n bancul cu ursul si iepurasul. In general, poti gasi nod in papura, face scandal si mizerii pentru orice traznaie ti se nazare, caci la ostilitate agresiva te pricepi si ai experienta.

Insa, pana una alta, circul stradal, bombardamentul de reclamatii si reprezentatia virtuala facute de Grupul Luptam pentru Aleea Lunguletu pe FB a reusit sa atraga atentia celor invinuiti de ilegalitati: Primaria Sectorului 2, institutia care decide care blocuri sunt reabilitate termic repede si bine si care pot sa mai astepte … efectele benefice ale incalzirii globale sau vor fi tapetate cu polistiren in toiul iernii sau pe ploaie, prin lucrari de mantuiala facute cu zilierii cei mai ieftini, dupa proiecte desenate pe genunchi. 

Nu trebuie sa fii Einstein ca sa pricepi ce consecinta are  ploaia de acuzatii lansate public la adresa Primariei de Sector asupra locatarilor care asteapta reabilitarea termica facuta de … Primaria de Sector. Nu-ti trebuie doctorat in fizica cuantica pentru a intelege ca banii si firmele din Programul de reabilitare termică din Sectorul 2 se aloca in functie de prioritati. Or, numai un masochist ar pune in fruntea listei scurte un bloc a carui conducere ataca, injura, ameninta si da in judecata tocmai institutia care controleaza calitatea reabilitarii!  

Pana la initiativele cetatenesti din 2015 ale conducerii Asociatiei, blocul D14 din Aleea Lunguletu nr 6 era in coada ultimei liste aprobate de PS2 pentru finantarea anveloparii termice. „Multumita” ideii presedintei Cristina Necula si administratoarei Mariana Badiu, care-i acuza public de coruptie pe functionarii lui Ontanu si dau in judecata tot sectorul 2 la pachet cu Primarie si Primar in numele intregii Asociatii de Proprietari, anveloparea termica e compromisa. Asadar, adio reabilitare termica de calitate a blocului D14 cata vreme procesomanele din actuala Administratie sunt in functie!

Anunțuri

38 comentarii

 1. Marele Gonzo · · Răspunde

  Pai tocmai asta e problema ca altii au luat spaga pe care trebuia sa o ia ele. Mai exact Stanica Popescu.Mai mult ca sigur ca firma de constructii i-a cerut semnatura, el le-a dat-o contra unui ciubuc gras si cind escroacele au aflat a iesit cu scandal si a trebuit sa isi dea demisia.
  Oricum se vede ca Necula e bolnava psihic, dupa fatza, privire si comportament.Trebuie sa fie si o doza foarte mare de frustrare sexuala, in cei 29 de ani de cind […] >===COMENTARIU CENZURAT de admin===<

  1. Pecizare
   Dupa ce am primit amenintari cu bataia si moartea in comentarii (vezi exemplu aici) am schimbat politica liberala de publicare a opiniilor. Pt. a pastra un nivel decent, de acum inainte, orice comentariu fara legatura directa cu tema site-ului va fi cenzurat. Sau sters direct.

   _________________

   @Marele Gonzo, crezi ca Stanica Popescu a luat plicul singurel, fara stirea complicilor din Comitetului executiv?

 2. Marele Gonzo · · Răspunde

  Hai sa fim seriosi, ce alt motiv ar putea fi? Doar nu sintem timpiti sa luam de bune motivele invocate de ele? Normal ca nu au semnat nimic escroacele, altfel ar fi stiut de proiect dinainte, nu ar fi aflat doar cind au inceput lucrarile.Ce motiv ar putea avea Necula sa faca pardon ca trenul in gara cind ea locuieste la scara 5 si nu are nici un deranj?
  E clar ca motanul batrin si castrat Stanica le-a suflat spaga.

 3. Marele Gonzo · · Răspunde

  Ce interesant, dupa ce Stanica Popescu si-a dat demisia nu se mai aude nimic de proiectele lor grandioase, nici de apometre, nici de repartitoare,nimic.
  Hai ma, borfasilor, renuntati voi chiar asa us or? Am eu niste idei:
  1.Vopsirea ghenelor de gunoi in culorile curcubeului
  2Amenajarea unui aerodrom pe terasa blocului
  3Infiintarea unui centru de nutritie la subsolul blocului. pentru Boca si Necula
  Dar ceva imi spune ca celor din administratie si din comitetul blocului le-au cam iesit proiectele din cap
  M…
  …..cu sare de lamiie

  1. Dar ceva imi spune ca celor din administratie si din comitetul blocului le-au cam iesit proiectele din cap

   Gresit! Ai rabdare sa vina primavara. Cuvantul cheie este „gaze”, iar tunul anului 2015 e un megacontract cu apometre si repartitoare. Din nou.

 4. Marele Gonzo · · Răspunde

  Cuvintul cheie este Gaze? Bai frate dar oamenii din blocul D14 chiar nu sint normali? Hai ca alea din administratie sint niste muieri hoatze si timpite care isi sapa groapa cu pixul si stampila, dar restul?Chiar sint un bloc de imbecili sa se lase tilhariti si calcati in picioare in halul asta? Ce dumnezeu, sint turma de vite pe care le mini cu batzul si le mulgi cum vrei?
  Nu sint o celebritate dar…scoteti-ma de aici

 5. Contzopistele de la Administratia D14 au doar doua sanse sa opreasca lucrarile:
  1) Sa se jertfeasca Necula aruncandu-se in groapa langa escavator, in timp ce striga „sunt nevasta lui Manole”
  sau
  2) Sa se dezbrace Miss Badiu in semn de protest, ca alea de la Femen. O sa faca infarct totzi muncitorii si dupa aia nimeni n-o sa se mai riste sa lucreze pe santier in Lunguletzu!

 6. jacopo belbo · · Răspunde

  Ce are de castigat autorul articolului din discreditarea luptei legitime pe care o duc o mana de oameni impotriva unei initiative private care afecteaza negativ mai multe sute de locatari? Inteleg frustrarile anterioare legate de de probleme administrative, dar acum, cand chiar se pune osul pentru toti care stati ca oile, daca esti impotriva celor care lupta, inseamna ca esti de partea investitorului. Deci, care ti-e interesul?

  1. Cum, nu stiti?! Am cumparat un etaj intreg in noul bloc, ceea ce va doresc si dumneavoastra! De unde bani? M-au platit masonii cand am semnat Protocolul inteleptilor Sionului impreuna cu reptilienii Elvis Dinu, Elvis Presley si Elvis Saftoiu. 😳

   Serios acuma, citim si noi TOT articolul, nu doar primul paragraf?

   „Ce are de castigat autorul articolului din discreditarea luptei legitime pe care o duc o mana de oameni”

   Cum doar o mana de oameni?!?! Parca erati cateva sute cu delegatie de la peste 1500 de cetateni! Asa ati scris pe toti peretii, asa i-ati aburit si pe ziaristi si pe cei de la Primarie.

   „daca esti impotriva celor care lupta, inseamna ca esti de partea investitorului.”

   Desigur! Caci lumea e facuta doar din alb si negru, iar cine nu e alb, automat e negru! Si platit pe deasupra, nu-i asa?

  2. Marele Gonzo · · Răspunde

   Articolelele si comentariile de pe blog nu sint,, frustrari” sint reactii de dezgust si furie. Iar lupta la care te referi este o incercare de a santaja firma de constructii sa le dea spaga.

 7. alfonso de la discoteca · · Răspunde

  Necula si Badiu, acesti Hekel si Jekel plecati la furat in Lunguletu

  Necula Cristina poate incerca sa se arunce in groapa sapata de escavator,dar nu incape…..

  1. mai alfonso , ce-i ala escavator?

 8. Marele Gonzo · · Răspunde

  As avea si eu o intrebare pentru jacopo: de cind au ajuns sa fie furatul si frauda probleme administrative”? Daca te urci in tramvai si ti se suteste portofelul e problema administrativa? Sau de transport cumva?

  1. jacopo belbo · · Răspunde

   Ok, m-am exprimat gresit – de presupusele ilegalitati comise de administratie. Comparatiile sunt irelevante. Grila de salarizare – da – este o problema administrativa. Achizitia de consumabile – da – este o problema administrativa. Nu inteleg de ce nu mergi mai departe cu verificarile daca esti convins de veridicitatea lor. Poti sa faci mai mult decat sa emiti comentarii.
   Si a-apropos de frustrare, termenul este corect folosit – inseamna privarea de un drept sau bun (de orice natura).

   1. Marele Gonzo · · Răspunde

    Ce sa faca ? Presupuse?Dar cind adauga la factura unui proprietar patru milioane lei vechi intr-o singura luna cum se numeste ma, problema administrativa sau furt? Cind scrii la avizier ca instalatorul are salariu si contributii sociale de 27 milioane si el lucreaza la negru pe 10 milioane e problema administrativa sau furt? Cind maresti cheltuielile administrative cu 100 de milioane de lei pe luna avind acelasi numar de angajati si aceleasi salarii e problema administrativa sau furt? Cind cumperi pompa submersibila cu o suta de lei si scrii la avizier o mie de lei e problema administrativa sau furt?

 9. ce ma surprinde ? alla si alfonso scriu ambii escavator! :)))))) imi tai maciuca daca nu este una si aceeasi persoana, dar posteaza sub nick diferite , probabil chiar cel care tine acest blog :))))

  1. Taie-ti chibritul linistit. :mrgreen: Sunt peste 178 de mii de oameni care fac aceasta eroare frecventa. Spre surprinderea ta, cei care scriu escavator in loc de excavator nu sunt nici macar rude, daramite aceeasi persoana. 💡
   Desi, ma rog, conform DEX, nici macar n-ar fi gresita forma „escavator„!
   Apropo de comentarii, sa stii ca atat Ala, cat si Alfonso, au adrese de email reale. Spre deosebire de

 10. Marele Gonzo · · Răspunde

  Si inca o intrebare pentru jiacopo: de ce este legitim sa impiedici pe cineva sa construiasca locuinte? Intr-o tara libera si democratica toata lumea are dreptul de a construi locuinte atita timp cit se respecta legea si ai toate avizele. Ce ar fi sa ne apucam acum cu totii sa oprim construirea de locuinte? Unde s-ar ajunge? Zevzecii care fac circ acum au casa proprietate personala tocmai pentru ca acum 50 de ani s-a permis construirea blocurilor in aceasta zona.

  1. jacopo belbo · · Răspunde

   Este legitim atata timp cat se incalca drepturile altora si regulamentele in vigoare, regulamente infiintate tocmai pentru a asigura un standard minim de confort pentru TOATA LUMEA. Si poate nu ti-e suficient de clar, cel care construieste acolo o face pentru pentru profit, nu pentru a asigura locuinte. In numele profitului, sunt incalcate regulamente de urbanism facute sa asigure o densitate decenta de locuire, si mai ales INSORIRE. Daca te simti confortabil cu un bloc lipit de fereastra ta, du-te linistit in Hong Kong sau alte dezastre urbane similare.
   Iar acele regulamente sunt incalcate chiar de emitentul autorizatiei de construire, pentru a asigura un cadrul legal constructiei. Comisia primariei intocmita pentru a aproba acele derogari de la regulament inchide ochii fix la problemele pe care ar trebui sa le previna si pentru care a fost instituita. De-asta lupta este legitima si ne reprezinta, pentru ca apara confortul locuirii, si implicit valoarea intrinseca a proprietatilor noastre. Cred ca stii ca un apartament cu vedere si soare se vinde mai bine decat unul din care dai mana pe geam cu vecinul din blocul de vis-a-vis.
   Si inca ceva, dupa care am plecat de-aici si poti sa zici ce te taie capul.
   Acum 50 de ani nu s-a permis, s-a impus. Daca ai fi avut casa pe terenul de sub vreun bloc, te luptai singur cu morile de vant acum.

   1. „De-asta lupta este legitima si ne reprezinta, pentru ca apara confortul locuirii, si implicit valoarea intrinseca a proprietatilor noastre.”

    Haideti sa lasam textele propagandistice cu valoarea proprietatii. Nu dezvoltatorii sunt vinovatii principali pentru dezastrul imobiliar din Aleea Lunguletu. Iata cine si cum erodeaza constant, in fiecare luna, valoarea de piata a apartamentelor din blocul D14.
    Cat despre impactul unui proiect imobiliar de anvergura asupra pretului zonei Piata Iancului, parerile sunt impartite. Unii ar spune ca o zona dinamica, intens promovata, in care se investeste si se tranzactioneza, se vinde mai bine decat o zona moarta, cu costuri la intretinere astronomice, care arata fix asa:

   2. Marele Gonzo · · Răspunde

    Bai jiacopo nu pleca inca, mai stai putin sa te intreb ceva.Ce regulamente s-au incalcat ma? Zi ma clar.Ce regulamente, scrie pe site la obiect si precis . Ce regulamente au fost incalcate? Si vin si eu sa lupt alaturi de voi. Nu mai minca rahat pe internet ca s-au incalcat regulamente.Mai departe, din 450 de apartamente in bloc d14, v2 si v3, circa 400 nu sint afectate sub nici o forma de proiect. Cum ramine cu blocul v1 care are ditamai mastodontul construit la juma de metru distanta? Costa mai putin apartamentele acolo din cauza asta?Mai departe,acum 50 de ani construirea de blocuri a fostt impusa, nu permisa.Foarte bine au facut ca au impus.Au darimat o mahala nenorocita si au construit o zona urbanistica civilizata
    Lasa vrajelile astea imputite bai jiacopo. Singurul regulament care a fost incalcat este regulamentul ca oricine construieste ceva pe aleea lunguletu trebuie sa dea spaga. Station linistiti. .Stim foarte bine cine sinteti si cu ce va ocupati.

 11. iti raspund eu mai , gonzo. sa te dumiresti.
  Ordinul 536/1997:
  Art. 2 – Amplasarea clădirilor destinate locuinţelor trebuie să asigure însorirea acestora pe o durată de minimum 1 1/2 ore zilnic, la solstiţiul de iarnă, a tuturor încăperilor de locuit. Distanţa dintre clădiri trebuie să fie mai mare sau cel puţin egală cu înălţimea clădirii celei mai înalte, pentru a nu se umbri reciproc.
  4 m fata de bloc V3 si 6 m fata de bloc V4 crezi ca respecta aceasta lege?
  Ti-am scris clar si precis , asa cum ai cerut.
  Ai inteles? Stai jos , esti prost

  1. @Gonzo, inainte sa-i raspunzi specialistului TreiPuncte-TreiPuncte, fa o cautare cu „se abroga Ordinul ministrului sanatatii nr. 536/1997„. 😛 Ca pe el nu l-a dus memeaca sa gaseasca un text in vigoare si citeaza cu voiosie tampa dintr-un ordin abrogat de mult. 😆
   Dar, e fudul.

  2. Marele Gonzo · · Răspunde

   Deci cacaturile pe care le citezi s-au abrogat.
   Nu-ti mai ramine decit sa cauti alte regulamente in alte publicatii cum ar fi ,, Letopisetul tarii moldovei scris de grigore ureche in secolul saisprezece. Sau ,, Comentarii la razboiul cu galii” scris in secolul al doilea era noastra, de Julius Cesar.
   Si daca s-au abrogat si alea incearca sa gasesti vre-o ordonanta de urgenta in Noul Testament, sau Vechiul Testament

 12. cineva care stie · · Răspunde

  minti sclipitoare ce sunteti , gonzo si d14, s-a abogat 536/1997 , dar a fost inlocuit cu ” Ordin nr. 119, privind aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei” din 4 februarie 2014 care este, surpriza pentru intelectul vostru , acelasi lucru!!. Cititi, bai hahalerelor .
  gonzo , tu esti prea prost ca sa-ti raspund direct. ai mai fost intrebat ce este escavator. te intreb si eu ce inseamna vre-o?app, caesar ( sau cezar pentru tine)a trait î.Hr.
  iar tu , d14 , cum este cu fudulia?ti ti-a fost greu sa cauti normele in vigoare , sau esti doar un jmecher(!) de net ?

  1. Ordinul 536/1997 a fost abrogat chiar prin Ordinul 119/2014. Ce zici, daca stiam ca 536 e abrogat, citisem sau nu normele in vigoare, adica fix 119/2014?!

   Daca tot citam din Ministerul Sanatatii, hai sa citam complet. Dupa paragraful cu solstitiul, mai scrie ceva:
   În cazul în care proiectul de amplasare a clădirilor evidenţiază că distanţa dintre clădirile învecinate este mai mică sau cel puţin egală cu înălţimea clădirii celei mai înalte, se va întocmi studiu de însorire.

   De unde stiti ca proiectul n-are studiul de insorire facut?!

  2. Marele Gonzo · · Răspunde

   Bai intelectualii lui peste prajit , daca vreti sa stiti ce inseamna ,,escavator „deschide dictionarul limbii romane si vei afla
   Nu am scris eu de escavator. Dar nu are nimic gresit gramatical. Este sinonimul cuvintului excavator.In dialectul vostru romanes cum se scrie escavator?
   Julius Caesar trebuie sa scrie cine se exprima in latina. Eu ma exprim in limba romana,unde varianta folosita in toate manualele de istorie este Julius Cezar. Cum se scrie corect, Bucuresti, Bucharest, sau Bucarest? Depinde de limba in care vorbesti. Practic,toate cele 3 variante sint corecte.
   Toti borfasii si dobitocii cu 4 clase din Administratia bloc D14 au ajuns sa se dea oameni de cultura pe internet

 13. 536/97 s-a abrogat,dar a fost inlocuit cu un alt ordin, mult mai restrictiv. dar nu conteaza nr ordinului, ci faptul ca , conform acestor ordine , se incalca mai multe dispozitii privind amplasarea constructiilor

  1. A intrebat Gonzo mai sus ceva si vedem ca nu inghesuie nimeni sa-i raspunda:

   Cum ramine cu blocul v1 care are ditamai mastodontul construit la juma de metru distanta?

   Hai sa explicam oamenilor despre ce e vorba.

   Toate cele 3 blocuri sunt ridicate mult inainte de 1989, in aceeasi zona. Ce distanta au intre ele?!

   1. alupigus · · Răspunde

    aham, acum am inteles. ’89 zici? esti penibil ba !! aduci in discutie blocuri construite pe vremea lui ceausescu? adica pe vremea cand se construia pe unde si cand vroia el? si pt ce sa-i raspundem lui gonzo? este un prost, genul care sare peste liniile de tramvai ca sa nu se curenteze. iar cine se aseamana se aduna. iar eu , ca un om inteligent ce sunt , il urmez pe jacopo. cand nu ai cu cine , nu ai cu cine si basta. multi galci inainte

 14. Marele Gonzo · · Răspunde

  Ma nene nu stiu ce schema si ce manevra s-au incercat sau se incearca. Dar ceva pute . Si nu pun botul la vrajelile lor imputite ca nu mai e scara 3 suficient de insorita si s-a taiat un copac.
  Si nu sint bufnite, sint ciori. Ciorile Hekel si Jekel in tandem cu hipopotamul casier Boca si ciocanitorea Draghici Woody Aurora

  1. alupigus · · Răspunde

   exact ce spuneam. nu stii aia , nu stii cealalta , dar te bagi in discutie. am concluzionat bine: esti un prost

   1. Marele Gonzo · · Răspunde

    Numele tau adevarat nu e alupigus, e alu-miss-piggy, adica necula cristina.
    Chestia care te face sa rizi e ca tot ele sint cu gura mare si ne fac pe noi hahalere si prosti.
    Jegoasele nu se duc la primarie sa faca scandal pentru reabilitare termica si consolidare antiseismica. Dar ii darima primaria in cap lui Ontanu pentru ca vre-o 15-20 de apartamente vor avea 5 ore de insorire pe zi in loc de 7 si s-a taiat un copac din celebra specie Maidanus Lunguletus.
    Mahalagioaiceloooooorrrrr!!!!!!

    1. Jegoasele Doamnele Administrator Badiu si Presedinte Necula nu se duc la primarie sa faca scandal pentru reabilitare termica si consolidare antiseismica.”

     Foarte buna observatia! Fix asta era prioritatea ruinei de bloc D14: sa NU construiasca altii prin jur. Ca in rest, totul merge struna si arata brici!
     Revenind, intrebarea cu premii in bani: are sau nu are Residence Inn ACORDUL scris al Asociatiei de Proprietari Bloc D14 pentru noua constructie? Doritori sa raspunda?

 15. […] urma cu nici 50 de zile, cand escroacele de la Administratie erau in campanie de imagine si aveau nevoie de cati mai multi locatari care sa le sustina ideile revolutionare in lupta cu […]

 16. […] In al treilea rand, e greu sa convingi finantatorul sa te considere o prioritate dupa ce-l acuzi in presa ca e spagar, mafiot si […]

 17. […] Dupa 3 ani de minciuni sfruntate si cheltuieli inutie, din anul 2014 s-a conturat raspunsul, iar in 2015 a devenit clar. Din banii Primariei sectorului 2 (PS2), in Programul de reabilitare termica din Sectorul 2, niciodata. Raspunsul e valabil cata vreme administratorul Mariana Badiu, presedintele Cristina Necula si echipa lor reprezinta Asociatia de Proprietari. Iata motivul. […]

 18. […] nimeni in judecata in nume propriu? Nu deschid procese nici macar in numele asa-zisului Grup Civic Luptam pentru Aleea Lunguletu din care fac parte cele doua impostoare, trompeta Mariana Ionescu (foto jos) si un pensionar […]

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: