Iarba de tras in piept

Cand afacerea „Maturica” curata, dintr-un foc, 15,5 milioane de lei vechi din portofelele locatarilor, avertizam ca adevarata amenintare din mesajul Stapanirii catre supusii proprietari suna sec: „SE VA PUNE IARBA!” Asta era pe la sfarsitul lui martie 2015. Iata ca muierile de la Administratie nu intarzie si nu dezamagesc niciodata cand vine vorba de furaciuni. Umfla cheltuielile cu precizie de ceas elvetian, luna de luna. 

Inca 19 milioane pentru gazonul olimpic de la D14

Dupa ce au sifonat 13 milioane pentru iarba in 2012, iar un an mai tarziu, au urcat factura pentru balarii la 18 milioane de lei vechi, escrocii din conducerea Asociatiei de Proprietari ridica miza afacerii Panseluta la 19 milioane lei vechi (1905 RON). Semn ca administratoarea Mariana Badiu si presedinta Cristina Necula ii copiaza metodele primarului Neculai Ontanu la indigo, desi l-au dat in judecata in numele intregului bloc si il injura de mama focului prin presa, pe la ONG-uri si pe Facebook. Totul la cererea prietenei lor, magalagioaica suprema Mariana Ionescu de la scara 3 si din frustrarea ca Stanica Popescu le-a suflat spaga de la dezvoltator. 

Ne-am luat cu vorba si am uitat de buruieni. Revenind, uite cat au platit locatarii din Aleea Lunguletu nr. 6 in luna mai 2015 doar pentru „sapat + seminte iarba„:

furt intretinere Aleea Lunguletu

Cheltuieli aprilie 2015 afisate mai 2015.

De ce costa iarba de Aleea Lunguletu 50 de milioane?

Asociatia proprietari cheltuieliNorma de insamantare pentru un gazon de calitate e de 25 de grame per metrul patrat, incluzand rectificarile (dovada aici). Cu un kilogram de seminte Lux Sport, care costa 19,98 lei, pui iarba de calitate englezeasca pe 40 de mp de teren. Deci, semintele pentru 40 mp de gazon profesional costa 20 RON. Calculati cam cati kilometri ar trebui sa acopere semintele cumparate pe hartie de Administratia Asociatiei de Proprietai Bl. D14.

Marea Gazoniada sau afacerea Panseluta face parte dintre schemele clasice de umlfat facturi si sifonat bani. E preferata primarilor si a administratorilor pusi pe furtisaguri si capatuiala, indiferent ca lucreaza la stat sau nu. Important e ca escrocul sa aiba un buget pe mana si un petic de tarana la indemana si furaciunea-i gata. Caci iarba oricum rasare singura si nu sta nimeni sa-i numere firele. Iarba de langa blocul D14 are preturi umflate cu nesimtire pentru ca realmente e iarba de tras in piept. De tras in piept locatarii care platesc intretinerea si salariile conducerii blocului.

Anunțuri

8 comentarii

 1. Marele Gonzo · · Răspunde

  Voi nu intelegeti ca Necula Cristina e bolnava psihic? Ea conform legii nici nu are dreptul sa fie presedinta, nefiind in deplinatatea facultatilor mintale.
  Cum sa dai in judecata in numele blocului D14 fara sa supui chestia asta la vot in adunarea generala si fara macar sa informezi lumea din bloc? Din ce fonduri platesti avocatul?Lumea din bloc nici macar nu stie de chestia asta.
  Blocul D14 e ca o combinatie de spital de nebuni cu centru de retardati. Nimic din ce se intimpla aici nu are logica sau sens. Tot ce vezi aici e ori complet idiot ori complet dement

  1. Cum sa dai in judecata in numele blocului D14 fara sa supui chestia asta la vot in adunarea generala si fara macar sa informezi lumea din bloc? Din ce fonduri platesti avocatul?

   Buna intrebare. Dar pe langa avocati, sa vezi distractie daca pierd procesul si intregul bloc va plati cheltuielile de judecata ale RESIDENCE INN SRL, ale Primariei si ale…Sectorului 2? Apropo, cum naiba sa dai in judecata tot sectorul 2 Bucuresti?! Cum sa te judeci cu intreg sectorul? 😆

   Lumea din bloc nici macar nu stie de chestia asta.

   Normal ca nu stie si nici nu trebuie sa stie. Lumea din bloc D14 inca mai crede ca se va face reabilitare termica pe bani Primariei Sectorului 2. Adica pe banii alora pe care Mariana Badiu i-a dat in judecata in numele blocului, i-a cantat prin presa ca sunt corupti, i-a facut de rahat pe unde a apucat si i-a amenintat cu DNA-ul. 😈

   1. Marele Gonzo · · Răspunde

    Badiu Mariana a dat in judecata…..sectorul 2 Bucuresti
    ?!?!?
    Este probabil un nou episod din serialul,, Pe aripile prostiei” , serial produs in aleea Lunguletu. Serial care s-ar mai putea numi si,, Un neuron prea indepartat ”
    Hai sa dam si noi in judecata padurea Branesti si autostrada Bucuresti-Constanta
    Sa nu ne lasam mai prejos.

 2. Marele Gonzo · · Răspunde

  Ca veni vorba, pe unde o fi umflata nesimtita de Necula Cristina? Ca e lipsa la apel de ceva timp. Va dati seama cit de nesimtita poate fi daca nici macar nu catadicseste sa mai mearga la ,,munca” la biroul administratiei. Timpitii ii platesc salariu ca sa stea acasa sa se uite la televizor. Sau o fi plecat intr-un binemeritat concediu in Caraibe, cu banii handicapatilor din D14? Sau poate a rapit-o Leonardo DiCaprio sa o bage in gradina sa zoologica privata?

 3. alfonso de la discoteca · · Răspunde

  La avizier au aparut chestii ciudate, cota la intretinere cu minus la mai multe persoane, minus 700, minus 500, etc. Despre ce e vorba?

  1. Nush, le-or fi recuperat in instanta.

   Dar a mai aparut ceva „ciudat” la avizier. Cel mai abuziv contract de la Hammurabi incoace! Daca se gasesc 10 fraieri sa semneze mizeria intitulata (ERONAT!) „Contract de vanzare repartitoare si contoare de apa intre Capital SRL si…utilizator„, inseamna ca Gonzo avea dreptate cu centrul de retardati.

 4. Sunt curioasa cand si cum a obtinut doamna Mariana Badiu acordul proprietarilor pentru a implica intregul bloc intr-un litigiu de contencios administrativ cu Primaria Sectorului 2, cu primarul si cu sectorul? Cand s-a votat ca Asociatia de Proprietari bloc D14 sa dea in judecata PS2?

  Cand anume s-a discutat despre proces? In ce adunare generala a Asociatiei de Proprietari a fost pus subiectul procesului impotriva autoritatilor locale pe ordinea de zi????

 5. […] si vei mai deconta inca un furtun cu 1500 de lei, ca lumea uita! In 2015, mai sterpelesti inca 19 milioane pentru buruieni. Pic cu pic se face raul de bani drenati din portofelele […]

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: