Procesomanele

dosare greleIn vizuina subterana de sub tevile cu fecale din subsolul scarii 5 a patruns microbul proceselor. Drept urmare, certaretele din administratia blocului au mutat scandalul din sedinta de bloc pe holurile tribunalelor. Mutarea n-ar fi rea in sine, daca individele n-ar deschide procese in nestire pe seama intregii Asociatii de Proprietari Bl. D14. Adica in numele tutoror proprietarilor. Proprietari care, fara sa stie, au dat in judecata prin reprezentant primaria locala, pe primarul Ontanu, ba chiar intregul sector 2! Plus o firma privata de care locatarii nici n-au auzit si cu care n-au avut nicio treaba pana sa li se puna pata procesomanelor de la conducerea blocului sa cheme in judecata tot ce misca si nu e de acord cu ele. 

Au deschis 4 procese in nici 5 luni! Pe aceeasi tema

Convinse fiind ca strategia castigatoare din sedintele de bloc („are dreptate cine urla mai mult si mai tare”) merge si in instanta, scandalagioaicele Cristina Necula si Mariana Badiu, manate cu biciul de la spate de Mariana Ionescu (mahalagioaica suprema), s-au pus pe treaba. Adica pe chemat in judecata aceleasi institutii si aceeasi firma pe aceeasi tema. Pe principiul: „fac mai multe procese, am mai multa dreptate”.

Sa le luam pe rand:

• ­Procesul nr. 1, PIERDUT deja » Dosarul 17711/3/2015, Tribunalul Bucuresti

Delirul procesual al luptatoarelor pentru dreptate pe banii altora incepe spre sfarsitul primaverii. Pe 13 mai 2015 Mariana Badiu in calitate de mandatar al intregii Asociatii de Proprietari a Blocului D14 (!!!) si inca doua asociatii dau in judecata Primaria Sectorului 2 Bucuresti prin Primar, firma Residence Inn SRL si … Sectorul 2 Bucuresti. Tot sectorul. La Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-a Contencios Administrativ si Fiscal. In frumoasa sentinta a judecatorilor, instanta face nitel misto de Badiu si „admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a Sectorului 2 al Municipiului Bucuresti, si respinge cererea formulata fata de acest pârât ca fiind indreptata impotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva”. Adica nu poti da tot sectorul in judecata, ceea ce ziceam si noi. Si ceea ce stie orice orice om normal la cap, chiar daca n-a calcat vreodata printr-un tribunal. Apoi, judecatorii continua respingand intreaga actiune ca neintemeiata, pe fondul ei. Vezi dosarul si sentinta pe portalul instantei AICI.

• Procesul nr. 2, PIERDUT deja » Dosarul 31878/3/2015, Tribunalul Bucuresti

Pe 28 august 2015, Asociatia de Proprietari a Blocului D 14 si inca doua asociatii deschid un nou proces impotriva acelorasi parati: Primarul Sectorului 2 Bucuresti, Primaria Sectorului 2, firma Residence Inn SRL si, din nou, impotriva intregului Sector 2. Tot la Tribunalul Bucuresti, la aceeasi Sectie a II-a Contencios Administrativ si Fiscal.  In regim de urgenta, judecatorii constata ceea ce era evident pentru toata lumea normala la cap: ca procesomanele din Aleeea Lunguletu n-au dreptate. Drept urmare, actiunea lor e respinsa ca neintemeiata. Vezi dosarul si sentinta pe portalul instantei AICI.

• Procesul nr. 3, PIERDUT deja » Dosarul 32463/3/2015, Tribunalul Bucuresti

Nu trece o saptamana si … pac, inca un proces! De data asta firma Rezidence Inn si Sectorul 2 scapa nechemati in judecata, in rest, meniul complet: Primaria S2 si Primarul Ontanu parati, reclamagioaice reclamante Asociatia de Proprietari Bl. D14 Aleea Lunguletu cap de lista si inca doua asociatii in subsidiar. Data chemarii in judecata: 4 septembrie 2015. Locul: Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-a Contencios Administrativ si Fiscal, se stie! Instanta le-a taiat avantul din scurt si le-a anulat cererea de chemare in judecata procesomanelor, constatand ulterior perimata cererea si banii de judecata pierduti. Vezi dosarul  si solutia pe portalul instantei AICI

• Procesul nr. 4 » Dosarul 36268/3/2015, Tribunalul Bucuresti

Se scurge o luna de la al treilea proces si deja judecatorii de la Tribunal incepeau sa rasufle usurati. Isi imaginau ca au scapat de babele procesomane din D14 si cele trei dosare le sunt de ajuns! Mare greseala, caci pe 8 octombrie 2015, Badiu, Necula si Ioneasca au o idee:

Ce-ar fi sa dam noi in judecata, in numele Asociatiei de Proprietari a Blocului D14, Primaria Sectorului 2, pe primarul sectorului 2 si firma Residence Inn SRL?! Ah, am mai facut asta de inca trei ori anul asta? Asa, si? Ce, ne judecam pe banii nostri?

Asa ca, la obisnuita Sectie a II-a Contencios Administrativ si Fiscal de la TMB a inceput un alt proces, deocamdata doar al patrulea, cu aceleasi reclamante si aceiasi parati. Vezi dosarul pe portalul instantei AICI.

ACTUALIZARE

• Procesul nr. 5, SUSPENDAT de instanta » Dosarul 2555/3/2016, Tribunalul Bucuresti

Ce mod mai bun au sa-si inceapa anul trei procesomane? Bingo, al cincilea proces, initiat pe 21 ianuarie 2016! Bineinteles, cei tarati la tribunal sunt aceiasi din primele patru procese, tema e identica, iar sectia e tot cea de Contencios. Asta constata si judecatorii, drept urmare suspenda procesul pana la lamurirea celorlalte litigii deschise de procesomane pe aceeasi tema. Vezi dosarul si solutia pe portalul instantei AICI.

Afla pe cine (si de cate ori) mai dau in judecata procesomanele

Mania proceselor e boala grea, iar ADN-ul de scandalagioaice al escroacelor şefe din D14 si-a gasit un taram alternativ de manifestare: salile de judecata. Asa ca, daca vreti sa aflati pe cine a mai tarat la tribunal Administratia blocului D14 si ce procese a mai pierdut Asociatia, cautati aici din cand in cand. E chiar distractiv daca nu locuiti in D14, deci nu finantati din propriul buzunar dependenta de conflict a coconeturilor.

Procesomanie pe banii altora. Cine plateste avocatii, taxele judiciare de timbru, expertizele, cheltuielile de judecata?

Luptam Aleea Lunguletu

Observati ca administratoarea Mariana Badiu si presedintela Cristinela Necula (foto sus) nu cheama pe nimeni in judecata in nume propriu? Nu deschid procese nici macar in numele asa-zisului Grup Civic Luptam pentru Aleea Lunguletu din care fac parte cele doua impostoare, trompeta Mariana Ionescu (foto jos) si un pensionar cunoscut ca Mos Teaca. Nu! Ele dau in judecata tot ce prind in numele Asociatiei de Proprietari pe care o conduc, cea a blocului D14 din Aleea Lunguletu nr. 6. Asociatia e parte in proces, nu Badiu, nu Necula, nu grupul vesel al printeselor razboinice de cartier. Sutele de hartii, adrese, faxuri, scrisorele, cereri, memorii sunt trimise de Badiu&Necula in numele Administratiei blocului, nu in nume personal. (exemplu)

Daca Asociatia de Proprietari initiaza litigiile, cine achita cheltuielile uriase pe care procesele le presupun? La final, cine plateste avocati, taxe de timbru, expertize, cheltuieli de judecata pentru fiecare proces in parte?

Daca ati raspuns „tot Asociatia”, ganditi-va de unde isi ia banii Asociatia.

Exact!

Anunțuri

14 comentarii

 1. marele gonzo · · Răspunde

  Tot entuziasmul lor porneste de la o idioata de judecatoare care le-a dat cistig de cauza in mod eronat in 2014, pur si simplu a gresit decizia, daca va vine sa credeti asa ceva,(motiv pentru care este in prezent anchetata de inspectia judiciara si decizia respectiva va fi desfiintata) ) ceea ce le-a insuflat un curaj nebun si ideea ca avocatii si instantele de judecata pot fi un nou mijloc de a tilhari si teroriza pe unii si pe altii. Propun afisarea deciziei din procesul pe care l-au pierdut pe toate scarile de bloc,cu precizarea ca procesul s-a pierdut pe banii oamenilor din bloc.

  1. Propun afisarea deciziei din procesul pe care l-au pierdut pe toate scarile de bloc,cu precizarea ca procesul s-a pierdut pe banii oamenilor din bloc.

   Pai stai putin, ca anul trecut n-au pierdut doar un singur proces pe banii oamenilor din bloc! Au pierdut trei procese numai la TMB in 2015. Naiba stie ce-o mai fi pe la alte instante si prin alti ani! Avem asa:

   • 1) Dosarul 32463/3/2015
   Reclamante: Asociatia de Proprietari a Blocului D 14 (…)
   Parati: Primarul sectorului 2 Bucuresti (…)
   Solutia instantei: ANULEAZA cererea formulată de reclamante (…) Vezi hotararea completa AICI.

   • 2) Dosarul 19938/3/2015
   Recurent: Bezus-Citireag Rodica
   Intimat: Asociatia de Proprietari Bl. D 14
   Solutia instantei: ADMITE recursul (…) Vezi hotararea completa AICI.

   • 3) Dosarul 5646/3/2015
   Reclamant: Asociatia de Proprietari Bloc D14
   Parat: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
   Solutia instantei: RESPINGE cererea ca neintemeiata (…) Vezi hotararea completa AICI.

   Asa ca…ar fi mai multe de afisat pe tema asta.

 2. marele gonzo · · Răspunde

  Ele lucreaza cu o casa de avocatura care si-a dat seama ca sint niste proaste cu bani multi(banii asociatiei,dar pentru care ele nu dau socoteala nimanui) si le mulg de bani non stop.Mai devreme sau mai tirziu,vor realiza ca au fost puse pe lista neagra(neoficiala) a TMB rezervata procesomanilor si o vor lasa balta.
  Oricum, e un caz clar de doamne fereste, e ceva patologic sa ai atitea procese pe rol si confirma banuiala ca necula si badiu nu sint sanatoase.
  Chestia cu darea in judecata a sectorului 2 tot nu am inteles-o, daca ne gindim ca sectorul 2 nu are personalitate juridica…..

  1. Chestia cu darea in judecata a sectorului 2 tot nu am inteles-o, daca ne gindim ca sectorul 2 nu are personalitate juridica…..

   Si ce daca n-are? O fi votat Comitetul executiv ca are!
   Si daca asa a hotarat Comitetul executiv, sectorul 2 are si personalitate juridica, are si imn, are si steag, are si stema. Are si flota daca s-a votat in Comitet. 😆
   Deci, sectorul 2 are ce a decis Comitetul executiv ca are. Clar? Recalcitrantule! 😈

   P.S. Un alt procesoman l-a dat in judecata pe Dumnezeu. S-or fi inspirat din istoria lui.

 3. marele gonzo · · Răspunde

  Darea in judecata a Autoritatii de Supraveghere a Datelor Personale mai mult ca sigur ca e legata de acest site. Cred ca i-au contactat, le-au cerut sa inchida acest site, ei nu au vrut(sau nu au putut) si pe chestia asta i-au dat in judecata. E o simpla presupunere.
  Mai ales Badiu turbeaza ca nu poate sa inchida acest site.Cu atit mai mult cu cit oameni de bine au avut grija ca extrase de pe acest site sa ajunga si la politie si la procuratura si la TMB…

  1. Darea in judecata a Autoritatii de Supraveghere a Datelor Personale mai mult ca sigur ca e legata de acest site. Cred ca i-au contactat, le-au cerut sa inchida acest site, ei nu au vrut(sau nu au putut) si pe chestia asta i-au dat in judecata. E o simpla presupunere.

   Posibil, dar improbabil. Din doua motive:

   1) Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal NU se ocupa cu inchis site-uri la cererea tuturor dementilor. Pur si simplu nu au printre atribute chestia asta, nu e in jurisdictia lor. Cred ca pana si alde Badiu stie chestia asta.

   2) Daca te uiti pe datele dosarului scrie clar ca procesomanele au cerut instanteianularea procesului verbal nr. 6988/07.04.2014″, contestatie gasita neintemeiata de judecatori.
   Deci, Autoritatea i-a prins cu ceva ilegal si a intocmit un proces verbal (pv) cu amenda (chiar, cine o plati toate amenzile astea?!). Jupanii de la Asociatia de Proprietari s-au dus la Tribunal sa conteste procesul verbal (adica amenda aplicata de Autoritatea Nationala) si, bineinteles, au pierdut procesul.
   Acuma sunt de plata nu doar amenzile, ci si avocatii, taxele judiciare de timbru si cheltuielile de judecata. 😉

 4. M-am uitat si eu pe situl tribunalului pentru ca nu-mi venea sa cred. Ghici ce! Au deschis un nou proces impotriva Primariei in 2016. INCA UNUL! Al cincelea sau al saselea la rand!!!!

  Ma intrebam cand mai au timp „doamnele” sa se ocupe de problemele locatarilor, treaba pentru care le platim, daca toata ziua scriu hartii pentru tribunal si stau prin salile de judecata….

  1. Da, asa e. Multam de informatie! Ar trebui sa actualizam articolul si cu Dosarul 2555/3/2016.
   Nu putem sa scriem cat pot procesomanele sa dea in judecata! Chiar ca au prea mult timp liber!

  2. marele gonzo · · Răspunde

   Ma intreb cine o fi Neagoe Ion,pe care dementa de Necula l-a dat in judecata si ii cere bani,si de asemenea cine o fi doctoritza cu care au de asemenea proces tot pentru lovele. Astia sint din bloc D14 sau din alta parte? Si ce s-a intimplat pina la urma in procesele cu primaria?

   1. Si ce s-a intimplat pina la urma in procesele cu primaria?

    Trei dintre ele le-au pierdut deja, unul le-a fost suspendat, unul se judecă inca. Momentan, n-au castigat nici macar unul dintre cele cinci deschise impotriva Primariei!!!

    Oricum, alea sunt la Tribunalul București. Si la Judecatoria Sectorului 2 procesomanele se dau in stamba. Vezi aici lista.

    Apropo, oare cati dintre proprietari stiu despre toate aceste procese? Ca pana la urma pe banii lor sunt facute.

    1. marele gonzo · · Răspunde

     Mie cel mai mult mi-a placut dosarul procesului cu familia Dragomirescu de la etajul 6 ,care au obtinut despagubiri morale de 5700 de lei pentru ca sobolancele le-au instalat camera video linga usa(?!???!!!).
     Acum inteleg ce vor sa repare ele prin,,fond de reparatii”.
     Daca Necula ar putea,i-ar da in judecata si pe cei care au urinat luna aceasta pe sub usa ei. Asa se zvoneste,eu nu stiu nimic….
     Oare pe doamna aceea,Rodica ,or fi lasat-o fara apartament deja sau e in lucru chestia?
     Una peste alta sint dezamagit ca nu se afla pe lista si apelul la contestatia la executare pe care au pierdut-o recent. Daca au lasat-o balta, trebuie sa plateasca cheltuieli de judecata de 290 de lei. Si vor plati acesti bani,va asigur.

     1. Daca Necula ar putea,i-ar da in judecata si pe cei care au urinat luna aceasta pe sub usa ei. Asa se zvoneste,eu nu stiu nimic….

      Ce oameni nerecunoscatori si rai! 😆 👍👍👍
      Usa lui Badiu de la scara 1, apt. 26, se usuca de ciuda, zice ca nu-i drept sa ramana nebotezata. 😉

 5. marele gonzo · · Răspunde

  Fix de asta nu pot eu sa dorm noaptea,ca au mai deschis javrele astea psihopate inca un proces primariei.
  Nu au deschis proces pe banii mei,au deschis proces pe banii imbecililor din bloc, care se ratacesc de la parter la etajul 1 de idioti ce sint. Ca exemplu,dau un dialog avut cu o imbecila din bloc in urma cu citva timp:
  Doamna,v-ati inlocuit apometrele si repartitoarele.Sinteti multumita?
  Imbecila din D14: Da,sint foarte multumita.
  Dar v-ati uitat pe listele de plata sa vedeti daca mai aveti pierderi la apa si caldura?
  Imbecila din D14:Da,mai am pierderi.
  Pai atunci de ce ati inlocuit apometrele si repartitoarele?
  Imbecila din bloc D14:Ca sa am pierderi mai mici
  Pai cu cit sint mai mici,cu un leu pe luna?
  Imbecila din bloc D14:Da,cam atit.
  Pai si pentru asta v-ati obligat sa platiti 20 de milioane de lei vechi in urmatoarele 18 luni,ca sa aveti cu un leu pe luna mai putin la pierderi?
  !!!!??????!!??!!
  Asta se adauga la discutia avuta cu o alta idioata acum citiva ani:
  Doamna ,nu vreti sa aveti un bloc civilizat, zugravit proaspat, cu termopane noi gratuite de la primarie, cu anvelopare termica,facturi la caldura cu mult nai mici iarna?Va place tigania asta de bloc?
  Idioata din bloc D14:Ce nevoie are o baba de silicoane?
  Pai si daca se scoate subventia la caldura si nu mai aveti cu ce plati? Nu e mai bine sa aveti reabilitare termica?
  Idioata din bloc D14:Imi vind frigiderul si mobila.
  !!??!!!!??????!!!!!!!!!
  Ce poti sa mai comentezi la asemenea dialoguri? Astia din D14 nu sint oameni, sint urangutani care traiesc in copaci si sparg seminte.

  1. Imbecila din bloc D14:Ca sa am pierderi mai mici
   Pai cu cit sint mai mici,cu un leu pe luna?
   Imbecila din bloc D14:Da,cam atit.
   Pai si pentru asta v-ati obligat sa platiti 20 de milioane de lei vechi in urmatoarele 18 luni,ca sa aveti cu un leu pe luna mai putin la pierderi?

   He-he, inseamna ca era optimist calculul duratei de amortizare a costului apometrelor (8 anicalculul aici)

   Faza tare e ca de acum incolo, renumitele pierderi nu pot decat sa CREASCA! Pt. ca super-contoarele de la Capital SRL incep deja sa se uzeze. Apropo, apometrele astea puse la kil de Capital sunt mult mai usor de „pacalit” decat unele dintre cele inlocuite. Stai sa vezi cata pierderile or sa aiba cand s-or prinde mai multi blocatari cat simplu pot fi manarite cazanele astea cehesti.

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: