Triplu tun in 2017?

Plictisite de obiceiul „un tun pe an, un comision baban”, escroacele din Administratia blocului D14 ridica miza. Pentru 2017, stapanele banilor locatarilor anunta trei lovituri simultane: detectoare de gaze cu aceeasi firma, spart peretii din apartamentele tuturor proprietarilor pt. un contract de inlocuire coloane si inca o zugraveala generala.

Ca de obicei, mega-proiectele sunt introduse pe ordinea de zi a Adunarii Generale sub formula neutra si laconica „prezentare oferte”. Adica o firma foarte scumpa, o alta despre care vor spune ca e foarte proasta si dinainte-aleasa, compania care a promis cel mai mare parandarat.

Cele 30 de picioare cu sapte dinti care asigura cvorumul si majoritatea pentru orice idee marca Mariana Badiu & Cristina Necula sunt convocate sambata, 18 martie, ca sa oficializeze cel mai scump an din istoria intretinerilor la Blocul D14 din Aleea Lunguletu nr. 6:
Convocare Adunare Generala Asociatia Proprietari

Scurt istoric al tunurilor anuale (2011 – 2017) la blocul D14

  • Tunul anului 2011 – inchirierea unor camere video (care costa cel mult 50 de milioane in total daca le cumperi) pt. aproape un miliard lei vechi (contract multianual);
  • Tunul anului 2012 – lifturi noi de 90 de mii de EURO, cu service mai scump decat cele vechi;

Pe langa aceste mega-contracte, care asigura comisionarilor bonusul clasic de 20% din valoarea totala, furaciunile lunare sunt bani de seminte. Ah, stai!

Anunțuri

5 comentarii

 1. Marele gonzo · · Răspunde

  Pai si dobitocii au votat toate chestiile astea? Ca nu s-au afișat nimic pe nicaieri.

  1. Normal ca n-au afisat nimic nicaieri. Informatia e putere, iar puterea e la conducere. Or sa afiseze abia dupa ce se vor acoperi cu suficiente tabele cu semnaturi si dupa ce se scurg (sau mai e foarte putin pana trec) cele 45 de zile in care se pot ataca in justitie respectivele hotarari. De ce sa riste?

 2. Marele gonzo · · Răspunde

  Ce anume s-a votat exact? Si de ce au nevoie de tabele de semnături dacă s-a votat? Si cum adică să spargă pereții apartamentelor ca să modifice coloana principala? Legea nu le da voie să intre în a apartamente să facă așa ceva.
  Trebuie făcut ceva radical în a cest bloc. Dacă nu eliminam această cangrena ne va elimina ea pe noi.

  1. Si de ce au nevoie de tabele de semnături dacă s-a votat?

   Ca sa se acopere suplimentar. Voteaza hotararea cadru, apoi oamenii lor strang autografe pe fiecare scara pentru o anume firma. Asa au facut de fiecare data la contractele uriase.

   Legea nu le da voie să intre în a apartamente să facă așa ceva.

   Ca ar fi prima oara cand Administratia s-ar pisa urina pe ea de lege! 😆 Desigur, cu justificarea ca majoritatea a semnat sa nu se aplice legea.

   Dacă nu eliminam această cangrena ne va elimina ea pe noi.

   Corect.

 3. Marele gonzo · · Răspunde

  Nu există așa ceva,, majoritatea a votat să nu se aplice legea”.Si pot se pise pe ea de lege pînă n-or mai putea. De intrat în apartamente vor intra doar acolo unde proprietarii vor fi suficienti de timpiti să îi lase

Tu ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: